Monday, 18 May 2015

Tengok Lumiere Fashion Show

Assalamualaikum.

First time kitorang pegi tengok fashion show. Terima kasih Lumiere Concept sebab jemput kitorang datang fashion show korang. Untuk pengetahuan korang, Lumiere Concept ni sebenarnya kitorang punya wedding planner masa kitorang kawen tahun lepas. So far so good kitorang berpuas hati dengan services yang diorang sediakan. Nak tengok hasil kerja diorang boleh tengok video wedding kitorang ni.


Ok, cerita pasal fashion show yang kitorang tengok. Kiranya ni adalah fashion show pertama yang diorang buat. TAHNIAH! Kiranya pencapaian yang membanggakan. Collection The Majistic and The Urban Songket ni design dia not bad, sedap mata memandang. Tak rugi la kalau korang beli sehelai dua. Hehe. Apa-apa pun, korang layan je la video kitorang pergi tengok fashion show Lumiere ni. ENJOY!


Semoga Lumiere Concept terus maju dan berjaya dimasa hadapan. Hasilkan artwork yang super cool and awesome ok. Kalau ada fashion show lagi jangan lupa jemput kitorang lagi. Sekian.

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment