Wednesday, 6 May 2015

Panggung wayang untuk ibu bapa dan bayi

Assalamualaikum.

Berita best untuk ibu bapa yang suka tengok wayang. Menerusi laman website TGV Cinema, mereka akan memperkenalkan panggung wayang untuk ibu bapa dan para baby. Cool kan? Jadi ibu bapa yang nak tengok wayang tak perlu risau untuk bawa baby korang tengok wayang sekali. Hall movie untuk kita-kita aje (yang dah kahwin dan ada baby).

foto ikhsan TGV Cinemas

Kitorang memang suka tengok wayang, jadi nanti boleh la kitorang cuba pergi tengok wayang tu. YEAYYY! Dulu masa mrsaidil pregnant kitorang memang rajin tengok wayang. Lepas mrsaidil dah bersalin, tak pernah pergi tengok wayang sama-sama dah sebab ada thekhaleeshs kan. Dengan adanya wayang khusus untuk ibu bapa yang ada baby ni senang la kitorang dan ibu bapa lain nak enjoy tengok movie.

foto ikhsan TGV Cinemas

Bagi kitorang benda ni bagus, sebab beri kemudahan pada ibu bapa yang dah bosan duduk rumah jaga anak. Benda-benda macam ni juga boleh dikatakan aktiviti riadah bersama anak-anak. Tak de la stress jaga anak je kan. Sekali sekala layan movie, apa salahnya.

Buat masa ni, panggung ni akan dibuka hanya di TGV Cinema One Utama sahaja. Nanti kalau dah ada panggung tu boleh la korang datang dan enjoy movie kegemaran korang. Hope akan ada banyak lagi panggung wayang yang buat macam ni. Mudah sikit kitorang kitorang ni yang ada baby nak keluar menonton wayang.  

Maklumat lanjut pasal panggung wayang untuk ibu bapa dan bayi ni boleh klik sini.

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment