Friday, 22 May 2015

Lazatnya Imran Ajmain Nyanyi --- #SetulusKasihTour

Assalamualaikum.

Untuk pengetahuan korang Imran Ajmain ada buat #SetulusKasihTour untuk mempromosikan album terbarunya. Jadi kitorang berkesempatan untuk terjah salah satu show yang dia buat dekat Kedai Sebelah, Kelana Jaya. Gigih ye datang bawak thekhaleesh *nasib baik tak meragam*

Ok, show dia lebih kurang 2 jam gitu. Opening act dari classmates band, lepas tu baru Imran muncul. Pembukaan lagu, Imran nyanyi lagu sudah tu sudah, lepas tu ntah lagu apa ntah diikuti lagu cover dari Feminin, Afgan, Dayang Nurfaizah, Anuar Zain dan banyak lagi. Kitorang pun lupa. Hahaha! Sorry sibuk makan dan layan thekhaleesh. Lagu penutup Imran nyanyi lagu Seribu Tahun. (untuk show di kedai sebelah)

Komen pasal persembahan Imran? So far so good. BEST! Sebab Imran boleh nyanyi live. Semua lagu yang dinyanyikan disampaikan dengan baik dan bersahaja sambil pegang ipad. Interaksi dengan penonton tip top walaupun sepanjang persembahan Imran duduk je. Overall showmanship memang "A". Kalau tak percaya meh tengok video yang sempat kitorang rakam ni.


Kalau korang ada masa dan tak ada benda nak buat, boleh la pegi support #setuluskasihtour ni. Ada lagi 4 buat tempat untuk korang terjah sebelum tour ni habis. Next tour dekat Penang, Ipoh, Kuantan dan KL. Seriously memang sangat berbaloi dan tak akan rugi. Pegi book ticket cepat! Atau follow je instagram dan twitter Imran Ajmain.


Apa-apa pun tahniah Imran sebab lancarkan album baru selepas 2 3 tahun menyepi dalam industri muzik Malaysia. Terus menyanyi dan hasilkan lagu yang awesome. Diharapkan Imran terus maju dan sukses!  Nanti jangan lupa jemput kitorang kalau ada show for FREE. Hahaha! 

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment