Thursday, 14 May 2015

Kamera LILY

Assalamualaikum.

Kepada penggemar kamera mesti korang akan teruja sangat-sangat dengan camera baru ni sebab super cool. Tak perlu di kawalan dari manusia. Dia ada kawalan auto. HEBAT!

Kitorang pertama kali tengok video promo pun dapat rasakan camera ni akan jadi satu benda yang hype. Memperkenalkan LILY Camera. Kamera kawalan auto di udara (suka-suka je kitorang bagi nama. Haha!) Apa-apa pun kamera LILY ni mudah dan senang untuk dikendalikan. Semudah 1, 2, 3. Tak perlu nak set up apa-apa, cuma campak LILY kat udara dan video sedia terakam. SUPER COOL!



Macam mana pula kualiti kamera LILY ni? kamera LILY ni di datangkan dengan 1080p HD video/60fps,  120fps slow mo 720p dan 12 megapixel untuk gambar pegun. Power kan? Yang paling penting benda ni water proof. Kalau tercampak dalam air memang tak perlu risau la. Berbaloi kan?

Cerita banyak pun tak guna, korang boleh tengok sendiri video kamera LILY ni berfungsi. Apa pendapat korang?

cool gila kan?

Untuk maklumat lanjut korang boleh usha website LILY atau boleh usha youtube channel LILYni. Harga pulak tak tau berapa RM. Kamera LILY ni dah boleh pre order. Jadi cepat la pergi order, pastu boleh kitorang pinjam. Hehe

Nota kaki: Kenapa nama dia LILY? Mesti kamera ni perempuan kan. hehe

Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment