Wednesday, 8 April 2015

#soalanpanas 02

Assalamualaikum.

Akhirnya lepas 3 minggu kitorang menyepi tanpa sebarang video. Kitorang kembali dengan video baru.  YEAYYY! Ada je masa yang terluang kitorang terus amek telefon dan rakam video untuk korang semua. Memang rindu bila tak update video baru kan.

Untuk video kali ni, sambungan video soal jawab dengan kitorang. Apa-apa soalan yang diberi kitorang akan jawab seikhlas mungkin. Jadi jom kita layan video baru kitorang ni.


Terima kasih pada semua yang berikan soalan. Kitorang hargai sangat kat korang sebab melayan kitorang dan keep update pasal kehidupan kitorang yang hambar ni. Kalau korang tak ada, kitorang macam berinteraksi dengan spenda basah je.

InsyaAllah kitorang akan terus update lagi video #soalanpanas untuk episod yang seterusnya. Yang penting jangan boring nak tengok video hambar kitorang ok?

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment