Friday, 10 April 2015

Samsung GALAXY S6 dan S6 Edge | #FirstS6

Assalamualaikum.

Kitorang nak share sikit info pasal Samsung S6 dan S6 Edge. Apa yang best pasal handphone ni? Korang boleh klik sini untuk maklumat lebih lanjut. Yang suka tukar-tukar handphone untuk nampak up to date, korang kena dapatkan handphone ni.

warna biru topaz tu sangat mengancam

Ini adalah ringkasan info yang korang perlu tahu untuk dapatkan handphone yang awesome ni dari Celcom (#FirstS6):
  1. Dah boleh pre-order dekat First by Celcom.
  2. Deposit pre-order dengan First by Celcom serendah RM200 je.
  3. Boleh pre-order dekat mana-mana outlet Celcom yang terpilih.
  4. 600 pelanggan pertama berpeluang dapatkan Samsung GALAXY Tab V3 secara PERCUMA
  5. Boleh dapatkan #FirstS6 ni dengan warna Biru Topaz hanya dekat Celcom.
  6. Info lanjut klik sini
Tak susah kan nak dapatkan handphone ni? Dapatkan sebelum terlambat. Kalau korang baik hati boleh la belanja kitorang satu. Kitorang suka sangat benda-benda free ni. Hahaha!

Assalamualaikum.


No comments:

Post a Comment