Monday, 9 March 2015

Pemenang #mrandmrsaidilgiveaway

Assalamualaikum.

Selepas seminggu kami meneliti kesemua peserta (macam ramai je) yang join giveaway yang kitorang buat, kitorang dah pun pilih pemenangnya. Siapa yang join tu, terima kasih banyak-banyak. Hadiah ada satu je. Yang tak menang tu, orang bukan kalah, korang pemenang juga. Cuma yang dapat hadiah tu mungkin dia ada kreatif lebih sikit dari korang semua. Jangan sedih ok pada yang tak dapat hadiah. Apa-apa pun kitorang sangat-sangat berterima kasih pada semua yang join. We loves uols!


TAHNIAH buat pemilik laman instagram @patenrazali sebab join giveaway ni dan anda telah berjaya mencuit hati kitorang dengan dia dialog yang kreatif. TAHNIAH sekali lagi! Hooey! (effect bunga api meletop-letop). Kitorang akan contact pemenang untuk ambil details dan saiz baju untuk proses penghantaran. TAHNIAH!

Kepada semua, rajin-rajin la follow kitorang punya update. InsyaAllah kitorang akan bagi lagi giveaway yang lain. Doa-doa la kitorang kaya, mana tau hadiah giveaway akan datang dapat kereta ke, hehehe! Terima kasih sekali lagi kepada semua yang join! 

Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment