Wednesday, 18 March 2015

Hari lahir mrsaidil

Assalamualaikum.

14 Mac 2015 yang lepas adalah hari lahir mrsaidil yang ke 28. YE! Mrsaidil dah 28 tahun ya. Alhamdulillah mrsaidil masih lagi bernafas dan dipanjangkan umur. Syukur! Sempena hari lahir yang ke 28 tu, mraidil memang seorang yang rajin dan kedekut. Jadi sebab nak jimat punya pasal, mraidil buat hadiah sendiri untuk mrsaidil. HAHAHA! *oh my god, so sweet mraidil ni*

Tak ada apa pun yang best, cuma sejambak coklat hasil tangan buatan seorang suami. Mana nak dapat kan? Kalau dapat pun masa hari-hari istimewa je. Apa-apa pun jom tengok video disebalik tabir pembuatan hadiah untuk mrsaidil.

Subscribe youtube channel mrandmrsaidil

Kepada semua pembaca, sebenarnya tak susah untuk jadi sweet atau acah-acah sweet. Cuma kena ada usaha lebih sikit untuk gembirakan orang yang kita sayang. Betulkan? Tak kisah la hasilnya senget benget atau kurang cantik, tapi usaha nak buat tu lagi tinggi nilainya. Percayalah! *pasang lagu Siti Nurhaliza*

Oh ya, sebelum tamatkan penulisan kali ni kitorang nak promote sikit. Mraidil ada buat business gubah-gubah hantaran perkahwinan ni. Kalau korang nak mencari atau nak kahwin atau nak bertunang ke, boleh la usha instagram @artouchbyaidildbahri. Semua bunga segar ya. InsyaAllah harga berpatutan mengikut budget korang. 

Follow instagram @artouchbyaidildbahri

Sekali lagi, selamat hari lahir mraidil yang ke 28! Kalau korang nak ucap selamat hari lahir dekat mrsaidil, boleh komen dekat ruangan komen yang disediakan (walaupun dah lepas). Jumpa lagi hari lahir tahun depan, InsyaAllah :)

Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment