Tuesday, 24 March 2015

Gambar dan video #resepsiaidilmeera

Assalamualaikum.

Hari ni genap 10 bulan kitorang kahwin. YEAYYY! *campak kuntuman bunga dan pasang bunga api* Bulan lepan punya anniversary kitorang share gambar masa #weddingaidilmeera. Bulan ni punya anniversary kitorang nak share pula gambar sekitar majlis #resepsiaidilmeera yang berlangsung di Kampung Jenjarom (belah lelaki). Seperti biasa, siap sedia untuk rasa jadi pengantin baru lagi. Hehehe.


















Nota kaki: photo oleh haniffhazim

Haaaa, rasa nak kahwin tak? Hahaha. Macam biasa ni first time kitorang upload #resepsiaidilmeera dengan kadar yang banyak. Sangat exclusive ok, ada dalam blog ni je. Apa-apa pun terima kasih pada semua yang datang masa #resepsiaidilmeera tahun lepas. Yang tak puas tengok gambar, ada juga video yang mraidil edit style vlogger. Enjoy the video!


Sekali lagi, selamat ulang tahun perkahwinan buat kitorang yang ke 10 bulan. YEAYYY! Doakan perkahwinan kitorang berkekalan selamanya hingga ke syurga, amin.

Ok dah itu saja.

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment