Monday, 30 March 2015

Food Review with mrandmrsaidil

Assalamualaikum.

Untuk pengetahuan korang, kitorang ni sebenarnya memang suka makan. Sebab kitorang suka makan dan suka buat video, kitorang macam nak buka slot untuk buat food review. Lagi 2 bulankan nak puasa. Mesti ada kedai makan, restoran atau hotel nak buat food review. Jadi inilah masanya untuk kitorang tolong rasa, makan dan kasi komen dekat makanan korang tu.

Kenapa kitorang nak buat food review ni? Sebab kitorang nak tolong korang promote makanan yang  korang ada. Lepas tu kitorang nak mempopularkan lagi blog dan youtube channel kitorang. Kiranya win win situasion la kan. Review akan dibuat dalam 2 bentuk iaitu dalam blog (mrandmrsaidil.blogspot.com) dan juga video (youtube.com/mrandmrsaidil). Cool kan?

Hubungi mraidil 017.725.2087 atau email ke mrandmrsaidil@gmail.com

Jadi kepada seseiapa yang terbaca, ada kenalan atau kedai makan, restoran dan hotel yang nak suruh kitorang review makanan, jangan segan silu untuk hubungi kitorang. InsyaAllah kitorang akan buat sehabis baik. Kitorang tak kisah la ada ke tak yang sudi jemput kitorang, tapi ini adalah satu niat murni kitorang untuk lebih dekat dengan korang. Cewah!

Jangan lupa call ok :)

Assalamualaikum.

***nota kaki: jangan salah faham, entry ni bukan nak meminta-minta ya. harap maklum.

No comments:

Post a Comment