Tuesday, 24 February 2015

Gambar dan video #weddingaidilmeera

Assalamualaikum.

Hari ni genap 9 bulan usia perkahwinan kitorang. YEAYYY! Jadi bagi meraikan anniversary kitorang ni, kitorang nak share sikit gambar masa wedding kitorang. Rasanya memang kitorang tak ada upload gambar wedding kat facebook atau instagram dengan kadar yang banyak. Harap korang feeling feeling romantik la bila tengok gambar wedding kitorang ni. Selamat menitiskan air mata. LOL

















Macam mana gambar wedding kitorang? Cantik tak Kak Ton? Haha! Maaf la tak dapat upload semua. Kitorang share gambar mana yang perlu je. By the way, busana dan pelamin wedding kitorang dari Lumiere Concept Wedding Planner, juru gambar pegun dari ShutterPlace dan juru gambar bergerak dari FinalTouchProduction. Kalau sesiapa nak kahwin boleh la guna perkhidmatan diorang. Semuanya memang berpuas hati dan berpatutan mengikut budget. 

Ok ni pula video hinglight wedding kitorang, siapa yang belum tengok, sila la tengok ya. Kitorang memilih konsep suka hati sebab tak ada letak apa-apa tema. Haha! Enjoy the video.


Ok la, itu saja entry untuk kali ni. Selamat berkasih sayang buat selamanya buat kitorang. Cewah! Doakan kebahagian kitorang ok?

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment