Friday, 27 February 2015

Expo Baby : Mac 2015

Assalamualaikum.

Bila dah jadi babah dan mommy ni, diri kitorang lebih peka dengan event berkaitan dengan expo baby. Rasa dah tua sangat. Hahaha! Bukan apa bila korang pergi expo macam ni, time tu la korang boleh borong barang baby dengan harga yang murah sikit atau lebih murah. Walaupun masa tu akan sesak macam dalam tin sardin tapi tetap juga ramai orang yang datang. Ini senarai expo baby yang bakal berlangsung sekitar bulan Mac 2015:

Nama expo: My Dear Warehouse Sale - Puchong
Lokasi: No 34, Jalan Meranti Jaya 10, Meranti Jaya Industrial Park, 47120 Puchong
Tarikh: 5 hingga 15 Mac 2015

Nama Expo: Pureen Stock Clearance Promotion - Glenmarie Shah Alam
Lokasi: No 12A, Jalan Perunding U1/17, Glenmarie Industrial Park, Shah Alam
Tarikh: 7 dan 8 Mac 2015

Nama expo: 2nd One Kiddie Mom & Baby Expo - Putrajaya
Lokasi: Hall B, Putrajaya International Convention Centre, Dataran Gemilang, Persint 5, Putrajaya
Tarikh: 13 hingga 15 Mac 2015

Nama Expo: Baby & Kidz Fair - Terengganu
Lokasi: Terengganu Trade Center, Padang Hiliran, 21100 Kuala Terengganu, Terengganu
Tarikh: 12 hingga 14 Mac 2015

Nama Expo: Baby & Kidz Fair - Kelantan
Lokasi: Kelantan Trade Center, Kota Bahru Kelantan
Tarikh: 19 hingga 21 Mac 2015

Nama Expo: Mom & Baby 2015 - Shah Alam
Lokasi: IDCC, Shah Alam / Tarikh: 6 hingga 8 Mac 2015

Nama Expo: Mom & Baby 2015 - Johor Bahru
Lokasi: Danga City Mall, JB / Tarikh: 27 hingga 29 Mac 2015


Nama Expo: 9th Maternity & Children Expo - Mid Valley
Lokasi: Pusat Pameran, Mid Valley Mega Mall / Tarikh: 27 hingga 29 Mac 2015

Jadi kosongkan hujung minggu korang dan rancang nak pegi expo baby yang mana satu. Banyak pilihan ni. Yang penting bila berbelanja tu, ikut la kemampuan dan jangan membazir. Tapi kalau dah banyak duit tu, borong je semua. Hahaha. Selamat shopping!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a comment