Friday, 30 January 2015

Giveaway mrandmrsaidil

Assalamualaikum.

Sebenarnya dah lama dah pasang niat nak kasi giveaway ni. Cuma tak berkesempatan nak post kat sosial media kitorang. Jadi giveaway ni dibuat khas untuk semua yang setia tengok video dan follow perkembangan hidup kitorang yang hambar ni. Kiranya tanda penghargaan la (bajet ada yang follow).  Nak giveaway dari kitorang? Kitorang nak bagi baju jersey yang ada macam dalam gambar ni. Cun kan?


Bukan kitorang nak bagi kat semua orang. Cuma ada sehelai je yang kitorang nak bagi. Hehehe. Kalau korang berminat nak baju jersey dari abstrax jingga ni. Kena la join giveway ni. Macam mana nak join? Senang je, ikut langkah-langkah ni:

1. Follow Instagram dan Twitter mrandmrsaidil, like Facebook page mrandmrsaidil.
2. Lengkapkan caption perbualan dalam gambar yang disediakan (gambar rajah 1).
3. Muat naik gambar tu dalam instagram korang, tag Instagram mrandmrsaidil dan letak hashtag #mrandmrsaidilgiveaway.
4. Tahniah anda dah berjaya join giveaway mrandmrsaidil. YEAYYY!
5. Tiada had penyertaan, korang boleh muat naik seberapa banyak penyertaan. Ok? *Janji caption perbualan lain-lain*

gambar rajah 1

Macam mana korang boleh menang? Kitorang akan pilih caption perbualan paling kreatif. Tak susah pun kan? Jadi cepat la join. Lepas tu kongsi dengan kawan korang yang lain. Ok? Giveaway ni akan berakhir pada 28 Februari 2015.  Selamat mencuba!

Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment